Tarjoamme ammattitaidolla palveluja tietotekniikan useilta osa-alueilta!


tietokoneet-ja-oheislaitteet

Laitemyynti

Toimitamme uudet ja käytetyt tietokoneet, tabletit sekä muut elektroniset laitteet valmiiksi asennettuna täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti sekä opastamme laitteiden käyttöönotossa. Suunnitellaan yhdessä toimiva kokonaisuus teidän ehdoillanne ja budjetillanne. Toimitamme laitteet vain asennettuna valmiiksi jolloin asennusvaiheessa mahdollinen virhevastuu jää myös meille.


 korjaukset-ja-huollot

Huollot & korjaus

Huollamme, korjaamme ja tarkastamme laitteenne nopeassa aikataulussa. Ensin teemme arvion ja keskustellaan sen jälkeen jatkosta, ei turhia ja epäilyttäviä tarkastuskuluja vaan rehellistä huolto- ja korjaustoimintaa.


 asennukset-ja-yllapito

Asennus

Asennamme ja konfiguroimme verkkolaitteet, tulostimet sekä muut laitteet atk-laitteet toimimaan asiakkaan toivomalla tavalla. Toimistolla tai kotikäyntinä.


 ulkokamerat-2

Kameravalvontaa

Kuukausimaksuton kameravalvonta kymmeniin eri käyttötarkoituksiin. Toimitamme ja asennamme HD-laatuiset valvontakamerat toivomaanne kohteeseen. Liikkuva kameravalvonta toimii esimerkiksi rakennustyömailla jossa kohde vaihtuu usein. Myös halleihin, koteihin sekä mökeille tämä järjestelmä on verraton.

 mobiili

Mobiilivalvontaa Saloplan HD-kamerat

Voit valvoa haluaamasi kohdetta ilman kuukausimaksuja (vaatii valo-,laaja- tai mobiilikaistan) HD-kuvanlaadulla puhelimesta, tabletista tai mistä tahansa tietokoneesta ympäri maailmaa. Voimme kytkeä kamerat jo valmiina olevaan nettiyhteyteen esimerkiksi kesämökille, työpaikalle tai kotiin. Kameroita voi liittää järjestelmäämme 1-16 kpl. Kysy lisää IP-pohjaisesta järjestelmästämme, olemme testanneet ja asentaneet kameroita omakotitaloista kesämökkeihin. Hinta on edullinen verrattuna täysin ammattimaisiin järjestelmiin. Testattu PC, IOs (Apple) sekä Android käyttöjärjestelmissä.